Etusivu
Yritys
laadunvalvonta
Tuotanto
Innovaatiot
Kohteet ja mallit
Yhteystiedot
JOUTSENON ELEMENTTI OY

Rakentamisen helppoutta 20 vuoden kokemuksella

Olemme vuonna 1994 perustettu yksityisessä omistuksessa oleva yritys. Nykyinen toimintamme keskittyy korkealaatuisten betonielementtien valmistamiseen, tarjoamme julkisten- ja asuntokohteiden elementit ammattilaisten otteella. Toteutamme kustannustehokkaat ratkaisut niin ammatti- kuin omakotirakentajille.

YRITYS

Osaamista vailla vertaa

Olemme ansainneet paikkamme AAA-luottoluokassa. Meille luokitus on tunnustus hyvästä työstä ja velvoitteiden täyttämisestä asiakkaita, työntekijöitä ja yhteiskuntaa kohtaan. Olemme lisäksi mukana Luotettava Kumppani -ohjelmassa: www.tilaajavastuu.fi.

Tehtaamme on Inspecta Sertifiointi Oy:n rakennustuotteiden laaduntarkastuksen piirissä, mikä tarkoittaa neljä kertaa vuodessa tehtävää laadun tarkastusta. Kaikki tuotteemme valmistetaan CE-merkinnän vaatimusten mukaisesti.

Laadun takeena on myös oma toimintajärjestelmämme, joka kattaa jokaisen työvaiheen onnistumisen tarjouksen teosta toimitettujen elementtien takuun päättymiseen saakka.

Teemme töitä luottamuksenne ansaitsemiseksi

Kokeneista moniosaajista muodostuva henkilökuntamme tuntee alan läpikotaisin. Osaamisellamme pyrimme luomaan kustannustehokkaita ratkaisuja ja tarjoamaan eri vaihtoehtoja.

Organisaatiomme kevyt rakenne mahdollistaa henkilökohtaisen palvelun. Sitoudumme saamiimme toimeksiantoihin ja rakennamme kestäviä asiakassuhteita. Kaikki työt tehdään kunnolla ja tosissaan.

Tekeminen ajan tasalla ja katse tulevaisuudessa

Haluamme pysyä toimialan kärjessä kehittämällä uusia ratkaisuja muuttuvien asiakastarpeiden ja rakentamismääräysten mukaisesti.

Seuraamme jatkuvasti rakentamisen maailmaa ja kehitämme standardien edellyttämiä rakenteita. Lisäksi etsimme ratkaisuja elementtien valmiusasteen parantamiseksi.