Jännittämättömät erikoiselementit

Jännittämättömiä erikoiselementtejämme ovat mm. pilarit ja palkit, parvekepielet ja kaiteet.

Pilarit ja palkit

Pilarit ja palkit ovat rakennuselementtejä, joita käytetään rakennusten runkorakenteissa. Ne tarjoavat tukea ja kestävyyttä rakennukselle, ja niitä käytetään useimmiten suurissa ja monikerroksisissa rakennuksissa.

Pilarielementit ovat pystysuuntaisia elementtejä, jotka kantavat kuormaa ja välittävät sen perustuksille. Pilarien tarkoituksena on tukea rakennuksen painoa ja mahdollistaa kuormia, kuten lattioita, seinäpintoja ja kattoja. Poikkileikkaukseltaan elementtipilarit ovat suorakaiteen tai neliön muotoisia tai pyöreitä. Elementtien koko riippuu rakenteen vaatimuksista.

Palkkielementit ovat vaakasuuntaisia elementtejä, jotka kuljettavat kuormaa pilarilta toiselle ja jakavat sen tasaisesti rakennuksen rakenteisiin. Palkit toimivat kuormansiirtäjinä ja takaavat rakennuksen kestävyyden. Palkkeja voi olla eri muotoisia, kuten suorakulmaisia tai T-muotoisia, ja niitä voidaan valmistaa eri pituuksilla ja leveyksillä tarpeiden mukaan.

Parvekepielet

Kaiteita käytetään parvekkeiden rakentamisessa ja viimeistelyssä. Parvekepielielementit asennetaan parvekkeen reunoihin, ja ne toimivat sekä koristeellisena elementtinä että parvekkeen rakenteellisena tukipilarina. Parvekepielielementit lisäävät parvekkeen rakenteellista lujuutta ja valmiit elementit helpottavat ja nopeuttavat parvekkeiden asennusta työmaalla.

Kaiteet

Rakennuselementtejä, jotka asennetaan parvekkeille, portaille tai muille korkeille alueille. Niiden tarkoituksena on estää putoamisia ja onnettomuuksia. Kaide-elementtien valinta riippuu useista tekijöistä, kuten tyylistä, turvallisuusvaatimuksista ja ympäristöstä. Betoniset kaide-elementit ovat kestäviä vaihtoehtoja, jotka voidaan valmistaa eri muodoissa.

Kysy lisää jännittämättömistä erikoiselementeistä!

CTA: Ota yhteyttä

AAA Korkein Luottoluokitus
Kauppalehti kasvuyritys 2023q
Kauppalehti Kasvajat 2018
Kauppalehti menestyjät 2023
Kauppalehti Menestyjät 2023
Luotettava Kumppani