Laatu

Elementeillämme on tarkat laatuvaatimukset.

Laatu - Joutsenon Elementti

Valmistamiemme betonielementtien laatu on meille ensisijaisen tärkeää ja olemmekin todistaneet, että työmme jälki on Suomen parhaimmistoa. Tuotteiden mittatarkkuus ja vastaavuus tarkastetaan ja dokumentoidaan huolellisesti ja varastointi suoritetaan aina asianmukaisissa olosuhteissa. Jälkikorjauskulumme ovat erittäin alhaiset, vain 0,2% liikevaihdostamme vuonna 2019.

Käytössämme on ensimmäisenä ja toistaiseksi ainoana suomalaisena elementtitehtaana reaaliaikaiset ilmamäärän mittarit molemmissa betonin sekoitusasemissamme. Voimme näin olla varmoja jokaisen valmistuserän säänkestävyysvaatimuksien täyttymisestä.

Saimme ensimmäisten joukossa Suomessa CE-laadunvalvontasertifikaatin seinäelementtitehtaalle. Kaikki tuotteemme valmistetaan CE-merkinnän vaatimusten mukaisesti. Tehtaamme on Inspecta Sertifiointi Oy:n rakennustuotteiden laaduntarkastuksen piirissä, mikä tarkoittaa neljä kertaa vuodessa tehtävää tarkastusta.

Joutsenon tehtaan sertifikaatit:
– sertifikaatti TR 15:2017
– Tuotannon sisäisen laadunvalvonnan sertifikaatti

Kotkan tehtaan tuotesertifikaatit:
– sertifikaatti TR 15:2017
– sertifikaatti TR 61:2014
– Tuotannon sisäisen laadunvalvonnan sertifikaatti

Suoritustasoilmoitukset, DoP:
– Perustuselementit
– Pilari- ja palkkielementit
– Seinäelementit
– Tukimuurielementit

Elementtien laadun lisäksi panostamme laadukkaaseen palveluun. Pyrimme luomaan mahdollisimman avoimen keskustelun asiakkaan kanssa, kuuntelemme ja joustamme tarpeen vaatiessa. Tarvittavat elementit toimitamme aina täsmällisesti sovitussa aikataulussa.

Voit tutustua referenssikohteisiimme tästä.
AAA Korkein Luottoluokitus
Kauppalehti Kasvajat 2018
Kauppalehti Menestyjät 2018
Luotettava Kumppani