Yritys

Laadukkaiden betonielementtien asiantuntija vuodesta 1953.

Betonielementtien edelläkävijä jo vuodesta 1953.

Toimintamme keskittyy paikallisilla tehtailla valmistettaviin korkealaatuisiin betonielementteihin. Parhaan lopputuloksen varmistamiseksi kiinnitämme erityistä huomiota laadunvalvontaan, vuorovaikutteiseen palveluun sekä henkilöstömme ammattitaidon ja hyvinvoinnin ylläpitoon.

Nämä arvot ohjaavat kaikkea tekemistämme:


Yritys - Avoimet työpaikat

Hyvä elämä

Arvostamme ammattitaitoisia työntekijöitämme ja pyrimme luomaan heille niin hyvät työolosuhteet kuin mahdollista. Tarjoamme turvallisen työympäristön ja asianmukaisten työvälineiden lisäksi kullekin työntekijälle mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallaan. Mielekkäiden työtehtävien ohella järjestämme mainiot työsuhde-edut, joiden avulla pidämme läheisistämme huolta myös työpäivän ulkopuolella.

Katso avoimet työpaikat.


Työmme laatu - Joutsenon Elementti

Miellyttävä asiakaskokemus

Kokeneista moniosaajista muodostuvan henkilökuntamme tavoitteena on luoda jokaisesta projektista miellyttävä kokemus asiakkaillemme. Kuuntelemme asiakasta, ohjaamme ja joustamme aina tarvittaessa, jotta saavutamme tavoitellun lopputuloksen.

Modernit tuotantomenetelmät, laadunvalvonta ja kuivaketjun varmistaminen tuotannon eri vaiheissa toimivat laadun takeena. Jälkikorjauskulumme ovat lähes olemattomat, mikä osaltaan todentaa tuotteidemme tasokkuutta.

Lue lisää työmme laadusta.Referenssimme - Joutsenon Elementti

Vastuullinen elinympäristö

Työtämme ohjaavana arvona ja laadun mittarina pidämme valmistamiemme elementtien ympäristössä tapahtuvaa elämää vielä vuosikymmenienkin kuluttua. Haluamme rakennusten käyttäjien olevan tyytyväisiä elinympäristönsä turvallisuuteen, terveellisyyteen ja laadukkuuteen

Elinkaariajattelu on työssämme mukana läpi koko tuotantoketjun, aina toiminnan suunnittelusta alkaen. Betoni itsessään on pitkäikäinen ja kestävä rakennusmateriaali, joka vaatii harvoin huoltoa. Tehtaidemme sijainnit mahdollistavat raaka-aineiden lyhyet kuljetusmatkat, elementit valmistamme aina tilauksen mukaan ja laadukas työnjälki minimoi jälkikorjausten määrän. Näin vähennämme esimerkiksi kuljetukseen, tuotantoon ja varastointiin liittyviä päästöjä.

Tutustu referensseihimme.


AAA Korkein Luottoluokitus
Kauppalehti kasvuyritys 2023q
Kauppalehti Kasvajat 2018
Kauppalehti menestyjät 2023
Kauppalehti Menestyjät 2023
Luotettava Kumppani