Rekry

Ylpeästi osa suurempaa kokonaisuutta.

Rekry - Joutsenon Elementti

Tutustu Joutsenon Elementtiin työpaikkana.

”Joutsenon Elementtiläisille hyvä elämä” on yksi tärkeimmistä arvoistamme. Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta ja pyrimme luomaan jokaiselle moitteettomat työolosuhteet. Jokainen Elementtiläinen on osa tiimiä, mutta huomioidaan myös yksilönä: kaikille annetaan mahdollisuus kehittyä ja edetä urallaan kiinnostustensa mukaan. Meillä työhyvinvointi näkyy myös konkreettisessa ympäristössä, jossa työtilat ovat nykyaikaiset ja turvalliset, ja työvälineet asianmukaiset. Työn fyysistä kuormittavuutta helpotetaan edelleen hyvällä työsuunnittelulla. Järjestämme lisäksi mainiot työsuhde-edut, joiden avulla pidämme läheisistämme huolta myös työpäivän ulkopuolella. Vaikka työnjälki meillä onkin vakaan harmaata, töiden ohessa ei tarvitse turhaan kurtistella kulmia. Rennon rosoinen joukkuehenki takaa, että työssä myös viihdytään!

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme tai lähetä suoraan avoin hakemus – osaaville tekijöille on aina tarvetta!

Joutsenon Elementti Oy on Kaakkois-Suomen vahvin elementtitoimittaja, jonka tuoteskaala painottuu pääasiassa talorakentamisen betonielementteihin. Tähtäämme toiminnassamme asiakaslähtöisyyteen ja turvallisiin työtapoihin – hyvää työilmapiiriä ja korkealaatuisia lopputuotteita unohtamatta.

Tukeaksemme yrityksemme kasvua, panostamme nyt ja tulevaisuudessa sekä tuotannon että henkilöstömme aktiiviseen kehittämiseen. Työllistämme tällä hetkellä kolmella tehtaallamme yhteensä yli 120 betonialan ammattilaista ja nyt haemme vahvistusta tiimiimme.

Haemme nyt joukkoomme TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ Kotkaan

Työssäsi vastaat Kotkan yksikön tuotannosta ja toimit tehtaan henkilöstön esimiehenä. Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa tuotannon suunnittelu, materiaali- ja tarvikehankinnat sekä tuotannon työnjohdolliset tehtävät. Lisäksi sinulta löytyy intoa ja osaamista myös kehittää yksikön toimintaa.

Edellytämme sinulta alan teknisten perusteiden hallitsemista, riittävää tietoteknistä osaamista, omatoimisuutta ja omistautuneisuutta työtehtävääsi kohtaan. On eduksi, jos olet suorittanut tekniikan tai liiketalouden korkeakoulututkinnon.
Tueksesi saat liudan osaavia ja kokeneita työkavereita, rehdillä tekemisen meiningillä höystettynä. Vaikka työnjälki meillä onkin vakaan harmaata, töiden ohessa ei tarvitse turhaan kurtistella kulmia.

Tarjoamme

Tuotantopäällikön vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyisen korvauksen osaamisestasi. Panostamme henkilöstömme työhyvinvointiin lukuisilla työsuhde-eduilla ja kannustinjärjestelmillä.

Kun kiinnostuksesi kuitenkin heräsi, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Hakemukset ja yhteydenotot ma 12.4.2021 mennessä.

Teemu Liimatainen
050 472 8499 teemu.liimatainen@joutsenonelementti.fi

Simo Tahvanainen
050 353 3563 simo.tahvanainen@joutsenonelementti.fi

AAA Korkein Luottoluokitus
Kauppalehti Kasvajat 2018
Kauppalehti Menestyjät 2018
Luotettava Kumppani