Rekry

Ylpeästi osa suurempaa kokonaisuutta.

Rekry - Joutsenon Elementti

Meillä on mainiot työsuhde-edut, joiden avulla pidämme itsestämme ja läheisistämme huolta myös työpäivän ulkopuolella. Vaikka työnjälki meillä onkin vakaan harmaata, töiden ohessa ei tarvitse turhaan kurtistella kulmia. Rennon rosoinen joukkuehenki takaa, että työssä myös viihdytään!

Tutustu Joutsenon Elementtiin työpaikkana.

”Joutsenon Elementtiläisille hyvä elämä” on yksi tärkeimmistä arvoistamme. Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta ja pyrimme luomaan jokaiselle moitteettomat työolosuhteet. Jokainen Elementtiläinen on osa tiimiä, mutta huomioidaan myös yksilönä: kaikille annetaan mahdollisuus kehittyä ja edetä urallaan kiinnostustensa mukaan. Meillä työhyvinvointi näkyy myös konkreettisessa ympäristössä, jossa työtilat ovat nykyaikaiset ja turvalliset, ja työvälineet asianmukaiset. Työn fyysistä kuormittavuutta helpotetaan edelleen hyvällä työsuunnittelulla.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme tai lähetä suoraan avoin hakemus – osaaville tekijöille on aina tarvetta!

Olemme kiinnostuneita palkkaamaan jatkuviin työsuhteisiin elementin tekijöitä Kaakkois-Suomen alueella. Mikäli olet kiinnostunut tarjoamistamme mahdollisuuksista, voit olla suoraan yhteydessä tehtaidemme Tehdaspäälliköihin ja kysyä soveltuvuudestasi.

AAA Korkein Luottoluokitus
Kauppalehti Kasvajat 2018
Kauppalehti Menestyjät 2018
Luotettava Kumppani