Avoimet työpaikat

Katso avoimet työpaikkamme ja ole ylpeästi osa suurempaa kokonaisuutta. Meillä kasvat betonirakentamisen huippuammattilaiseksi.

Meillä on mainiot työsuhde-edut, joiden avulla pidämme itsestämme ja läheisistämme huolta myös työpäivän ulkopuolella. Vaikka työnjälki meillä onkin vakaan harmaata, töiden ohessa ei tarvitse turhaan kurtistella kulmia. Rennon rosoinen joukkuehenki takaa, että työssä myös viihdytään!

Tutustu Joutsenon Elementtiin työpaikkana.

”Joutsenon Elementtiläisille hyvä elämä” on yksi tärkeimmistä arvoistamme. Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta ja pyrimme luomaan jokaiselle moitteettomat työolosuhteet. Jokainen Elementtiläinen on osa tiimiä, mutta huomioidaan myös yksilönä: kaikille annetaan mahdollisuus kehittyä ja edetä urallaan kiinnostustensa mukaan. Meillä työhyvinvointi näkyy myös konkreettisessa ympäristössä, jossa työtilat ovat nykyaikaiset ja turvalliset, ja työvälineet asianmukaiset. Työn fyysistä kuormittavuutta helpotetaan edelleen hyvällä työsuunnittelulla.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme tai lähetä suoraan avoin hakemus – osaaville tekijöille on aina tarvetta!

Työsuhde-edut

Tarjoamme henkilöstöllemme mm. erittäin kattavan sairaskuluvakuutuksen sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen ja mahdollisuuden maksuttomaan hierontaan osana kehon huoltoa. Työntekijöillämme on myös työsuhdepolkupyöräetu. 

Yrityksen periaatteena on jakaa hyvästä tuloksesta bonuspalkkiota henkilöstölle. Vuonna 2022 henkilöstölle maksettiin tulos- ja tuotantopalkkioita 250 000 €. Kannustamme tupakoimattomuuteen ja nuuskaamattomuuteen, ja tavoitteessa onnistuville maksetaan 200 €/vuosi.

Työntekijätarina: Aaro Laapas

Viimeistelijä Aaro Laapas arvostaa työssään sitä, että se on sopivan haastavaa. Henki on hyvä, kaikki auttavat toisiaan ja hierarkia on matala.

Yritys

Olemme betonirakentamisen edelläkävijä jo vuodesta 1953. Viime vuosina olemme olleet nopeimmin kasvava rakennusalan yritys Suomessa.

Olemme kiinnostuneita palkkaamaan jatkuviin työsuhteisiin elementin tekijöitä Kaakkois-Suomen alueella. Mikäli olet kiinnostunut tarjoamistamme mahdollisuuksista, voit olla suoraan yhteydessä tehtaidemme tehdaspäälliköihin ja kysyä soveltuvuudestasi.

AAA Korkein Luottoluokitus
Kauppalehti kasvuyritys 2023q
Kauppalehti Kasvajat 2018
Kauppalehti menestyjät 2023
Kauppalehti Menestyjät 2023
Luotettava Kumppani