Paksurapatut elementit

Paksurappauksella julkisivuun saadaan erilaisia muotoja ja värivaihtoehtoja ja voidaan toteuttaa laajoja yhtenäisiä ja saumattomia pintoja. 

Paksurappaus eli kolmikerrosrappaus on yleinen menetelmä rakennusten ulkopintojen viimeistelyssä. Se koostuu kolmesta peräkkäisestä rappauskerroksesta, jotka levitetään rakennuksen seinäpintaan.

Tehdasasennuksena paksurappaus tehdään siten, että sisäkuorielementti valetaan muotin alimmaksi, jonka jälkeen eriste asennetaan tuoreen valun päälle. Pohja- ja täyttörappaukset tehdään tehtaalla elementin ollessa vaakatasossa. Rappauksen lujituksena käytetään kuumasinkittyä verkkoa, joka ankkuroidaan sisäkuoreen kiinnikkeillä. Saumojen viimeistelyrappaus ja pintarappaus tehdään työmaalla.

Rappauksen avulla saadaan julkisivuun erilaisia muotoja ja värivaihtoehtoja, sekä voidaan toteuttaa laajoja yhtenäisiä ja saumattomia pintoja. Etuna on myös se, että lopputuloksessa on muottipinta tasoitettavana pintana, jolloin sisävalmistustöiden työmenekki pienenee. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

 

CTA: Ota yhteyttä

AAA Korkein Luottoluokitus
Kauppalehti kasvuyritys 2023q
Kauppalehti Kasvajat 2018
Kauppalehti menestyjät 2023
Kauppalehti Menestyjät 2023
Luotettava Kumppani